Ramen de Vedella i Verdures

Ingredients

Per a 4 persones

300gr Ternera
200cl Mirin
100cl Sake
10gr Alga kombu
2 Carcassa de pollastre
4 cullerades soperes Oli d’oliva
3 All
1 ceba
500ml Salsa de soia
2 cullerades petitas Genjibre
2 Pastanaga
3 All tendre
400gr Fideus japonesos
2 Ous

Elaboració

Dificultat: Mitjana

Temps de elaboració: 2.30m

• Posar en una olla gran amb dos litres d’aigua fins que bulli. Quan vegis que comencen a sortir bombolles, tirar les carcasses de pollastre i la pastanaga trossejada.
• Els grans d’all els pelarem, igual que la ceba que l’hem de picar en brunoise. Tirem tots dos ingredients al brou. Deixar el brou a foc lent durant una hora.
• Ara ens ocuparem de la carn, la qual hem de tallar-la a daus. Posa-la en una paella amb una mica d’oli i sofregeix-la durant uns deu minuts.
• Quan el brou estigui llest donis escumejarem per a llevar les impureses i traurem els ossos del pollastre i colarem el brou per a llevar totes les verdures i incorporarem la vedella. Tornem a tapar i ho deixem al foc una altra mitja hora ja només el brou sense verdures i la vedella.
• Quan hagi passat la mitja hora, vam apagar el foc, destapem per a deixar refredar.
• Posarem un altre cassó al foc amb la soia el mirin i el sake juntament amb la cullerada de gingebre ratllat. Remou i agrega el gra d’all i el porro molt ben picat. Cou durant uns deu minuts i aparta del foc.
• Ara posarem una tercera olla al foc, on courem els ous amb una bona quantitat d’aigua barrejada amb una mica de vinagre i sal. En uns deu minuts estaran ben cuits.
• Quan els ous estiguin llestos, els pelem i partim per la meitat. els Posem en un bol profund juntament amb la carn de vedella que traurem ja del brou fred i el marinarem amb la salsa de soia, mirin i sake que hem fet anteriorment. Tingues-ho marinat uns 30 minuts més o menys.
• Tallarem un Tiges d’all tendre la part més verda en juliana i reservarem per a col·locar-ho quan el plat aquest llest.
• Courem mentrestant les tallarines, que en cinc minuts estaran llestos i és el moment de muntar el plat: col·loca les tallarines, diverses cullerades soperes de brou, una mica de la salsa i la quantitat de carn i ou que et vingui de gust i a gaudir d’aquest deliciós plat de ramen.

¿Vols ser el primer en conèixer les novetats, cursos, tallers de cuina i receptes?

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies i ho rebràs al teu email.

SUBSCRIURE'M
Scroll to Top