Crema de Carabassa amb Gamba Vermella i toc d’oli d’Alfàbrega

Ingredients

Per a 6 persones

1 Carabassa violín
6 Pastanaga
8 Gamba vermella
3 Tomàquet madur
2 Porro
15 gr Pipa torrada
200cl Oliï gira-sol per a fer l’oli d’alfàbrega
3 cullerades soperes Oli d’oliva

Elaboració

Dificultat: Baixa

Temps de elaboració: 50m

• Tallem i pelem la carabassa, llevem les llavors i tallem a daus
• Netegem els porros i els tallem en juliana
• Pelem les pastanagues i tallem en mitja lluna
• Pelem els tomàquets i li llevem les llavors
• Pelem i laminem l’all
• Col·loquem la carabassa en una safata i la salpebrem li posem 3 cullerades soperes d’oli d’oliva i amb el forn pre-escalfat a 180gr. ho deixem 15 minuts
• Mentrestant en una olla posarem 4 cullerades soperes oli d’oliva i ofegarem totes les verdures durant 8 minuts més o menys.
• Transcorreguts els 15 minuts traiem la carabassa i escorrem l’oli i agreguem la carabassa amb les verdures.
• Afegim el brou de verdures i deixem coure tot junt una vegada comença l’ebullició 15 minuts.
• És el moment de preparar l’oli d’alfàbrega, per a això netejarem el manoll d’alfàbrega i amb aigua freda i l’escaldarem 5 segons en aigua calenta amb això evitarem que l’oli d’alfàbrega se’ns oxidi i que ens perdi aquest color verd. En un got mesclador afegirem l’alfàbrega escorreguda amb una mica de sal més 200cl. d’oli d’oliva i triturarem amb una batedora, una vegada ben triturat ho colarem amb un colador bé fi i reservarem.
• Netejarem les gambes pelant les i llevant els intestins i saltarem amb una culleradeta de mantega.
• És moment de triturar la nostra crema, és aconsellable guardar una mica de brou de la cocció per si ens queda massa espessa poguéssim aclarir-la.
• Presentarem en un bol la crema, col·locarem la gamba tallada en daus i acabarem de decorar amb unes gotes de l’oli d’alfàbrega i les pipes torrades.

¿Vols ser el primer en conèixer les novetats, cursos, tallers de cuina i receptes?

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies i ho rebràs al teu email.

SUBSCRIURE'M
Scroll to Top