Arròs Mar i Muntanya

Ingredients

Per a 4 persones

1 ceba
1 All
1 Pebrot verd
1 Pebrot vermell
3 Tomàquet madur
1 Litre Brou de verdures
1 Cullereta de cafe Azafra
8 Gamba vermella
400gr Costella de porc Trossejada
350gr Arròs bomba
3 cullerades soperes Oli d’oliva
Sal i Pebre

Elaboració

Dificultat: Mitjana

Temps de elaboració: 45m

• Pelar la ceba i l’all i picar-los finament.
• Rentar els pebrots i tallar-los en daus.
• Ratllar els tomàquets.
• Posar el brou de verdures a escalfar amb els brins de safrà.
• Disposar una cullerada d’oli en una cassola i posar a escalfar. Després, marcar les gambes durant 1 minut. Retirar-les i reservar-les
• Afegir les costelles trossejades en la mateixa cassola. Salpebrar-les i daurar-les durant 5 minuts.
• Retirar-les i reservar-les.
• Agregar la resta d’oli en la cassola i sofregir la ceba i l’all durant 5 minuts, afegir el pebrot i continuar el sofregit durant 5 minuts més.
• Després, agregar el tomàquet ratllat i sofregir altres 5 minuts
• Afegir l’arròs i la costella i sofregir 1 minut més sense deixar de remoure. Abocar el brou calent i deixar coure durant 12 minuts sense remoure.
• Després, afegir les gambes per damunt i coure 5 minuts més. Retirar del foc, deixar reposar 2 minuts i servir amb julivert picat per damunt.

¿Vols ser el primer en conèixer les novetats, cursos, tallers de cuina i receptes?

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies i ho rebràs al teu email.

SUBSCRIURE'M
Scroll to Top