
Ingredients
Per a 4 persones
Elaboració
Dificultat: Mitjana
Temps de elaboració: 45m
• Pelar la ceba i l’all i picar-los finament.
• Rentar els pebrots i tallar-los en daus.
• Ratllar els tomàquets.
• Posar el brou de verdures a escalfar amb els brins de safrà.
• Disposar una cullerada d’oli en una cassola i posar a escalfar. Després, marcar les gambes durant 1 minut. Retirar-les i reservar-les
• Afegir les costelles trossejades en la mateixa cassola. Salpebrar-les i daurar-les durant 5 minuts.
• Retirar-les i reservar-les.
• Agregar la resta d’oli en la cassola i sofregir la ceba i l’all durant 5 minuts, afegir el pebrot i continuar el sofregit durant 5 minuts més.
• Després, agregar el tomàquet ratllat i sofregir altres 5 minuts
• Afegir l’arròs i la costella i sofregir 1 minut més sense deixar de remoure. Abocar el brou calent i deixar coure durant 12 minuts sense remoure.
• Després, afegir les gambes per damunt i coure 5 minuts més. Retirar del foc, deixar reposar 2 minuts i servir amb julivert picat per damunt.