Tataki de rellom ibèric amb vinagreta de cítrics i festucs

Ingredients

Per a 2 persones

40cl
20gr
10gr
500ml
20gr
350gr
25cl

Elaboració

Dificultat: Media

Temps de elaboració: 35m

• Netegem els relloms de greixos.
• Col·loquem els relloms en una paella amb molt poc oli i ho marquem per tots els costats, deixant segellat tot el rellom, reservem.
• D’altra banda barrejarem la soia, l’oli de sèsam, l’oli d’oliva, el gingebre ratllat, el suc de llimona la pell d’una llimona i la pell d’una llima i l’all laminat, reservarem en un recipient suficient ampli per a poder ficar els relloms sencers i que quedin ben coberts d’aquesta salsa durant 12 hores marinant en el frigorífic.
• És moment de fer la vinagreta amb la soia, oli de sèsam, el suc d’una llima i la ratlladura de la pell, afegim els festucs picats i batem enèrgicament per a aconseguir una vinagreta homogènia.
• Transcorregudes les 12 hores traurem els relloms sobre paper de cuina per a treure l’excés de salsa i tallarem en 9 trossos i els col·locarem en el plat, afegirem els brots i finalment la vinagreta per sobre del rellom.

¿Quieres ser el primero en conocer las novedades, cursos, talleres de cocina y recetas?

Subscríbete a nuestro boletín de noticias i lo recibirás en tu email.

Scroll al inicio